• info@meetbosnia.com
  • +387 61 240 286
  • 🎧 Customer service 24/7

Nova Godina u Sarajevu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Obzirom da nam se priblizavaju novogodisnji praznici, odlucili smo se malo posvetiti i tome, pa smo za Vas pripremili paketic pod nazivom Nova godina u Sarajevu.

 

Nova godina u Sarajevu
Nova godina u Sarajevu

1.dan – 31.12.2018.

Dolazak- transfer sa stanice/aerodroma u hotel-check in. Danas ćete biti dio grupe koja ide u poludnevni obilazak grada i njegovih okolnih ljepota. Tačnije idemo na Panoramsku turu koja obuhvata posjetu Žutoj tabiji, Olimpijskom kompleksu i Tunelu spasa. Tokom vožnje vidjet ćete neke od najinteresantnijih dijelova grada o kojim će Vas upoznati naš vodič, kao što su hotel Holiday Inn, Aleja snajpera, Most na kojim su ubijeni sarajevski Romeo i Julija, itd.  Ovaj paketić ne bi bio novogodišnji kad ne bismo u njega ubacili neki poklon. Stoga nakon panoramske ture vodimo Vas na Vrelo Bosne – oazu mira i netaknute prirode.

Vrelo Bosne
Vrelo Bosne

U večernjim satima je planiran doček Nove godine na otvorenom gdje će za Vas pjevati jedan od najpoznatijih sarajevskih izvođača – Hari Mata Hari. Očekujemo nezaboravnu zabavu.

2. dan – 01.01.2019.

Današnji dan je planiran za odmor. Ovo je dan novogodišnje noći, kako biste u večernjim satima mogli prisustvovati još jednom spektaklu koji je za Vas spremio bend Bombaj Štampa.

3.dan – 02.01.2019.

Nakon doručka krećemo u dvosatnu Walking turu starim dijelom grada Sarajeva. Ova tura će Vas upoznati sa historijom i najvažnijim znamenitostima starog dijela grada. Obići ćete Baščaršijski trg, Sebilj, Najstariju ulicu u Sarajevu, Staru pravoslavnu crkvu, sarajevsku Katedralu, Sinagogu, gazi Husrev-begovu dzamiju, Karavan saraj, Staru medresu, Meeting of cultures mjesto, sarajevske ruže, hotel Europu, Latinski most.

Sebilj
Sebilj

Nakon ture slijedi transfer na stanicu/aerodrom ili u hotel ukoliko planirate produžiti svoj boravak u sarajevskom zimskoj idili.

 

Više informacija možete dobiti na naš broj telefona koji je uvijek dostupan: +38761240286 (Whatsapp i Viber)

Pored spomenutih tura i transfera u paket je uključen i smještaj u 3* ili 4* hotelu, zavisno od raspoloživosti istih. Obzirom da je većina smještajnih kapaciteta već popunjena, molimo vas za što raniju rezervaciju jer u suprotnom nećemo biti u mogućnosti da Vam ponudimo full paket. U tom slučaju u ponudi ostaju ture i transferi.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

CitySarajevo
Price230€
Period31.12.2018
Days02.01.2019
Activity3 Days
DepartureSarajevo
Return
Included

Meet Bosnia Travel - City tours and excursions

Meet Bosnia is Travel agent located in Sarajevo, specialized in tours in Bosnia and Herzegovina and Balkan region. Years of experience is behind us and lots of satisfied customers, what is reason to continue in doing thing we love.

Contact Info

  • info@meetbosnia.com
  • +387 61 240 286

Recent tours