Marketing

[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

LED DISPLEJ – savremeni vid oglašavanja

Led media oglašavanje jedno je od najzastupljenijih marketiških kanala distribucije u svijetu, a led displeji najpopularniji vidovi outdoor (vanjskog) oglašavanja. Ukoliko želite na jednostavan, a veoma efikasan način promovisati svoje usluge i brendove, led displej oglašavanje je savršena opcija.

Meet Bosnia Vam nudi mogućnost oglašavanja na led displeju najsavremenije SMD tehnologije u Sarajevu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Bilo da se radi o statičnim, animiranim ili video reklamama, zagarantovan je najviši kvalitet digitalnog promovisanja.

U pitanju je BELGRAND led ekran dimenzija 2 m (visina) x 1 metra (širina). BELGRAND ekrani su LED ekrani najvećeg kvaliteta koje možete naći na tržištu. Belgrand displeji prolaze kroz stalnu kontrolu kvaliteta i napravljeni su od najboljih materijala i komponenti, a to je glavna tajna njihovih visokih performansi i dugog vijeka trajanja.

Displej se nalazi na odličnoj lokaciji – u ulici Mula Mustafe-Bašeskije, na samoj raskrsnici ulica Logavina, Gazi Husrev-begova i M. Mustafe Bašeskije. Prema podacima Direkcije za puteve Kantona Sarajevo iz 2014-e godine tom ulicom dnevno prolazi 32.325 vozila.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE DISPLEJA:

NAZIV: Led display SMD P5

DIMENZIJE: 2000 mm (visinia) x 1000 mm (širina)

LOKACIJA: ul. Mula-Mustafe Bašeskije, na raskrsnici ispod Logavine ulice – tačna lokacija OVDJE.

PREDNOSTI LED DIGITALNIH DISPLEJA

Led displeji kao jedan od vidova outdoor media marketinga, zauzimaju vodeću poziciju. Oglašavanje na led displejima je savremen, a opet siguran i pouzdan način promovisanja Vaših usluga i proizvoda.

Oglašavanje na led displejima omogućuje Vam da komunicirate sa posmatračima kroz dinamične vizualne sadržaje čiju strukturu, izgled i trajanje sami birate.

Ono što je jako bitno jeste da je ovaj način oglašavanja vrlo jednostavan i podrazumijeva samo kreiranje sadržaja (video sadržaja, animacije ili statičnog sadržaja – slike i sl) koji ćemo mi kasnije na najbolji mogući način i u skladu sa dogovorom implementirati na sam displej.

Svim korisnicima garantujemo efikasnost, dostupnost i podršku te najbolje cijene.

CJENOVNIK

U PDF filu koji se nalazi ispod možete naći cijene zakupe te detaljnije specifikacije.

KONTAKT

Za više informacija molimo da nas kontaktirate putem:

Tel: +387 61 240 286

E-mail: info@meetbosnia.com

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]

We are online
Book Now or ask anything!