fbpx

Meet Bosnia Travel

Logo for Meet Bosnia website colour

Team building Sarajevo

Odaberite idealnu opciju za timsku zabavu uz Meet Bosnia turističku agenciju

Timska zabava može početi uz Meet Bosnia putničku agenciju

Za sve kompanije koje za osnovni cilj imaju ugodno radno okruženje, nudimo opciju team building-a u Sarajevu. Naša agencija je za vas pripremila interesatne aktivnosti koje su idealne da provedete kvalitetno vrijeme u timu, a koje se ne odnosi na rad, nego na zabavu.

Teambuilding Sarajevo illustration

Naša ponuda

Za one koji već vole planinarenje, iskustvo krpljanja na Jahorini i Bjelašnici zasigurno nećete zaboraviti. Hodanje po snijegu svakako daje novu dimenziju planinarenju, dok penjanje na samu planinu na unikatan te upečatljiv način osigurava da svoje vikende provedete u zimskoj zabavi.

Krpljanje Bjelašnica, team building sarajevo
Team building Sarajevo

Krpljanje na Bjelašnici

Krpljanje na Bjelašnici je idealna zimska aktivnost. Staza krpljanja je duga 9,6 km, a elevacija iznosi 400m pa je potrebno biti u dobroj kondiciji. Omogućeno je slobodno vrijeme nakon krpljanja, idealno za odmor u ski barovima ili zabavu na čistom zraku.

Krpljanje na Bjelašnici ruta
Krpljanje na Bjelašnici ruta
Krpljanje na Jahorini
Team building Sarajevo

Krpljanje na Jahorini

Za one koji već vole planinarenje, iskustvo koje vam donosi krpljanje na Jahorini zasigurno nećete zaboraviti. Staza je duga 9km i elevacija iznosi 210m te je prilagođena svim uzrastima. Ono što je vrlo važno za napomenuti jeste da smo u mogućnosti organizovati i noćno krpljanje na Jahorini, što je samo po sebi poseban doživljaj.

Ruta krpljanja na Jahorini
Ruta team building krpljanja na Jahorini
Team building Sarajevo

Planinarenje u Lukomir

Planinarenje je uvijek dobar izbor za timsku aktivnost. Uz našu agenciju posjetite selo Lukomir koje fascinira sve, kako domaće tako i strane turiste. Team building planinarenje u Lukmir je sigurno nezaboravna avantura.

Team building prema vašim željama

Naravno, uz vaše preferencije u mogućnosti smo izraditi prilagođeni team building paket. Unesite osnovne informacije, a mi ćemo vas ubrzo kontaktirati.

    Proceed Booking